Bloggnorge.com // Lady Emosjonell taler til verden
Start blogg

Lady Emosjonell taler til verden

Bare nok en blogg om psykisk helse og hverdagen til Lady Emosjonell

Hormonell og annet blæ når man har det månedlig.

Kategori: Hormonell | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 28. september , 2014 kl. 01:10

Da har man nettopp kommet hjem fra en lang og trivelig tur med to kamerater, og det er sannelig ikke lett og holde seg i nakken når man kjenner hormonene begynner å løpe løpsk når man sitter mange timer i en bil kan man trygt si. Satt mange ganger løpet av bil turen og kjente at humøret datt i takt med mens smertene og smilt alikevel som ei sol kan man vel gjøre så man ikke skremmer gutta nå sinnsykt på turen for man er et premenstruell monster til tider når de værste humørsviningene kommer. Er ikke nå lett når man sliter liksom nok i hverdagen og holde et stabilt emosjonelt nivå, men det er jo bare å sette frem poker ansiktet som late som ikke noe som man bruker å gjøre. Hadde jo en fin tur selvom humøret svinget i takt med lydbølger i beats som har mange ulike variasjoner på dybden.

Gutta lar seg ikke skremme så lett, men det behøves ikke å bite av dem hode når man ikke trenger det, og det er vel egentlig ikke så lett og holde kjeft heller når det svinger på sitt værste. Heldigvis så klarte jeg det denne gangen. Han ene kameraten min er nå egentlig ganske så lykkelig over en vellykket tur for handlingen han gjorde, og han andre klarte fint å lage til en god stemning i bil uansett når de måte ha med seg det premenstrulle monstret som er ikke minst morgengretten av den værste stort. Ville liksom egentlig ikke stå opp i morrest, men heldigvis klarte jeg å overtale den vonde meg til å oppføre meg og bli med på turen. Noe som jeg er glad for i etterkant.

Skriver nok mer senere i dag,

 

-Lady Emosjonell-

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.