Bloggnorge.com // Lady Emosjonell taler til verden
Start blogg

Lady Emosjonell taler til verden

Bare nok en blogg om psykisk helse og hverdagen til Lady Emosjonell

Ny lørdag og utfordring eller eksponeringsøvelse i vente…

Kategori: Angst, Bursdag, Hormonell | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 25. oktober , 2014 kl. 19:08

Da var endelig helgen startet skikkelig igjen og i kveld skal jeg og min gode kamerat ut på fest ilag med mange av kameratene hans og jeg kjenner det kun i magen at angsten stiger. Hode er egentlig klar for å møte alle kjente ansikt igjen og så lenge angsten stiger kun i magen så går dette fint. Har enda ikke tatt meg noen pils eller ligende, men trivsel blir det når jeg kommer meg ut av kosebuksen og sofaen for å gjøre meg klar for festligheter. images-5

 

Har også i dag fått ordnet hus for bursdagsfeiringen min så har egentlig fått unna mye selvom det har vært en skikkelig avslappingsdag for både meg og min gode kamerat. Bare nå å håpe at alt går etter planen så går det toppers det her.

Lise-Myhre_person_big

Handler vel mest om å holde seg ganske så lur når skal ut i kveld og prøve å tenke på alt som er trygt for meg og slappe av med god drikke… Krysser fingrene også for at den gode skinnbuksen min går på meg i kveld da man er oppblåst i magen som fy av det månedlige.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.