Bloggnorge.com // Lady Emosjonell taler til verden
Start blogg

Lady Emosjonell taler til verden

Bare nok en blogg om psykisk helse og hverdagen til Lady Emosjonell

Eksponering eller hva en som skjedde?

Kategori: Angst, Hormonell, Panikk, Tankekjør | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 28. oktober , 2014 kl. 15:35

Som jeg nevnte på lørdagen at jeg og min gode kamerat skulle ut på fest, og glupe meg tok med ei flaske med hjemmelaget blåbærvin og det var farlig god kan man vel si. Kom meg godt i formen etter to kopper med blåbærvinen, og fortsatte da å drikke mye annet. Selvfølgelig kom venninnen min i byen også dit, og vi ble sjekket opp av en annen en hverken hun eller jeg synes nå om så vi måtte spille da sammen at det var noe mer enn bare vennskap og få min gode kamerat til å få han til å skjønne at vi var ikke intressert i å ha han i nærheten av oss. Endte opp med jeg mestret ikke eksponeringen når vi kom hjem for jeg ble skikkelig deprimert og kjeftet masse på min gode kamerat. Fikk da ikke den tryggheten jeg trengte egentlig pga jeg ble nesten voldelig mot han. Det gjør enda vondt i meg for at det endte slikt, men heldigvis er han ikke sur på meg for det som skjedde for han så allerede når han måtte få vekk han som prøvde å sjekke opp venninnen min og meg at jeg var helt svart i øynene, men etter å ha fått sovet av seg alkoholen og spist middag hos moren til min gode kamerat så følte jeg at humøret begynte å komme seg litt mer normalt igjen. Enda har jeg heller ikke fått noe svar på hvordan rettsaken jeg var i ender.

Og det er så langt fåtallet som har sagt i fra at de kommer for å feire bursdagen min så det blir kanskje en fredagskveld med masse drikke med få venner, men det går nok bra det også. Heldigvis var jeg kanskje like ufordragelig som Nemi her når vi var ute selvom jeg var hormonell.

 

2dkbl7n

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.