Bloggnorge.com // Lady Emosjonell taler til verden
Start blogg

Lady Emosjonell taler til verden

Bare nok en blogg om psykisk helse og hverdagen til Lady Emosjonell

Planlegging & feiring og annet blæææ

Kategori: Bursdag, Planlegging, Tankekjør | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 20. oktober , 2014 kl. 22:48

Bursdagsfeiring og planlegging er noe herk, men når gjøres om man vil ha folk til å feire dagen sin. Har sittet litt å tenkt i kveld på hvem jeg ønsker og be og hvem jeg ikke ønsker å be. En ting som er sikkert er at billig øl blir det uansett på meg. Jippii kan vel drikke meg så pass i formen at angsten og agrofobien kan trigge hode av meg.

images-2Hva jeg skal sette opp som ønsker hos folk er litt vanskelig synes jeg, men siden jeg skal prøve å få kjørt opp i dette året så kanskje sette opp penger eller noe tilsvarende for å kan dekke kjøretimer og evt spare til bil. Skal allefall ikke drikke meg et påseilet seil da jeg ønsker å snike til meg en bursdags nuss fra min gode kamerat. Og da er det viktig og vite når jeg skal stoppe meg selv, men igjen som de fleste tenker når de feirer bursdagen sin på slike plasser som jeg tenker å feire bursdagen min så har man jo bare bursdag en gang i året og kåring som læring skal ikke forekomme meg.

images-1

 

Litt ironisk når jeg snakket tidligere i kveld med en kamerat av meg fra hjemplassen og han ville komme og jeg ville be han og det er jo kjempe koselig at han vil det da. Da får han jo oppleve meg på en annen side av den sjenerte og bråkjekke frekkasen jeg kan være hjemme av og til.

 
-Lady Emosjonell-

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.